دریافت وجه نقد : ورود اطلاعات مربوط به دریافت وجه نقد به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
دریافت از پایانه بانکی : ورود اطلاعات مربوط به دریافت وجه نقد از طریق دستگاه pos به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
دریافت چک : ورود اطلاعات مربوط به دریافت چک شامل تاریخ دریافت، شماره چک، تاریخ سررسید، شماره حساب، بانک، شعبه و طرف حساب به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
دریافت چک انتظامی : ورود اطلاعات مربوط به دریافت چک انتظامی / تضمینی شامل تاریخ دریافت، شماره چک، تاریخ سررسید، شماره حساب، بانک، شعبه و طرف حساب به همراه ثبت سند حسابداری آن خودکار
واریز به بانک : ورود اطلاعات مربوط به واریز به بانک شرکت شامل بانک، شماره اعلامیه بانکی، تاریخ اعلامیه به تفکیک واریز از صندوق شرکت به بانک شرکت، واریز تنخواهگردان شرکت به بانک شرکت، برداشت از یک بانک شرکت و واریز به دیگر حساب بانکی شرکت، واریز طرف حساب به بانک به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
تغییر وضعیت چکهای دریافتی : انجام عملیات روی چکهای دریافتی به حالتهای ذیل به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار؛
. از “نزد صندوق” به “واگذار شده به بانک”
. از “نزد صندوق” به “وصول شده نزد بانک”
. از “نزد صندوق” به “واخواست شده نزد صندوق”
. از “نزد صندوق” به “واگذار شده به اشخاص”
. از “نزد صندوق” به “وصول شده نزد صندوق”
. از “نزد صندوق” به “مسترد شده به صادرکننده چک”
. از “واگذار شده به بانک” به “نزد صندوق”
. از “واگذار شده به بانک” به “وصول شده نزد بانک”
. از “واگذار شده به بانک” به “واخواست شده نزد صندوق”
. از “وصول شده نزد بانک” به “نزد صندوق”
. از “وصول شده نزد بانک” به “واگذار شده به بانک”
. از “واخواست شده نزد صندوق” به “واگذار شده به بانک”
. از “واخواست شده نزد صندوق” به “وصول شده نزد بانک”
. از “واخواست شده نزد صندوق” به “واگذار شده به اشخاص”
. از “واخواست شده نزد صندوق” به “وصول شده نزد صندوق”
. از “واخواست شده نزد صندوق” به “مسترد شده به صادرکننده چک”
. از “واگذار شده به اشخاص” به “نزد صندوق”
. از “واگذار شده به اشخاص” به “واخواست شده نزد صندوق”
. از “وصول شده نزد صندوق” به “نزد صندوق”
رأسگیری چک :
. رأسگیری چکها قبل از دریافت از طرفحساب
. رأسگیری چکهای دریافتی ثبت شده در نرمافزار
پرداخت وجه نقد : ورود اطلاعات مربوط به پرداخت وجه نقد به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
پرداخت از پایانه بانکی : ورود اطلاعات مربوط به پرداخت وجه نقد از طریق دستگاه pos به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
پرداخت چک روز : ورود اطلاعات مربوط به پرداخت چک روز شامل تاریخ صدور، بانک، شماره چک، تاریخ سررسید و طرف حساب به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت کاملاً خودکار (با صدور چک روز، مبلغ چک مستقیماً از حساب بانکی شرکت کسر میگردد)
پرداخت چک مدتدار : ورود اطلاعات مربوط به پرداخت چک مدتدار شامل تاریخ صدور، بانک، شماره چک، تاریخ سررسید و طرف حساب به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
پرداخت چک انتظامی : ورود اطلاعات مربوط به صدور چک انتظامی / تضمینی شامل تاریخ صدور، بانک، شماره چک، تاریخ سررسید و طرف حساب به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
برداشت از بانک : ورود اطلاعات مربوط به برداشت از بانک شرکت شامل بانک، شماره اعلامیه بانکی، تاریخ اعلامیه به تفکیک برداشت صندوق شرکت از بانک، برداشت تنخواهگردان از بانک شرکت، برداشت از یک بانک شرکت و واریز به دیگر حساب بانکی شرکت، برداشت از حساب بانکی شرکت و واریز آن به حساب طرف حساب (حواله بانکی) به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار
دریافت گروهی : امکان ثبت دریافت وجه نقد، از طریق پایانه بانکی و چک بصورت یکجا به همراه ثبت سند حسابداری آن به شکل خودکار
تغییر وضعیت چکهای پرداختی : انجام عملیات روی چکهای پرداختی به حالتهای ذیل به همراه ثبت سند حسابداری آن بصورت خودکار؛
. از “چک مدتدار” به ” پاس شدن چک “
. از “پاس شدن چک” به “چک مدتدار”
. از “چک مدتدار” به “مسترد شده به ما”
. از “مسترد شده به ما” به “چک مدتدار”
تعریف دستهچک : ورود اطلاعات مربوط به دستهچکهای شرکت به منظور جلوگیری از اشتباه کاربر در ثبت مشخصات چک
ابطال چک : ابطال چکهای از رده خارج شده
– گزارش آخرین وضعیت چکهای دریافتی
– گزارش چکهای دریافتی
– گزارش وجوه نقد دریافتی
– گزارش دریافت از طریق پایانه بانکی
– گزارش واریز به بانک
– گزارش گردش چکهای دریافتی
– گزارش چکهای واگذار شده
– گزارش مقایسه دریافتها به تفکیک ماه
– گزارش جمع کل دریافتها به تفکیک ماه
– گزارش آخرین وضعیت چکهای پرداختی
– گزارش چکهای پرداختی
– گزارش وجوه نقد پرداختی
– گزارش پرداخت از طریق پایانه بانکی
– گزارش برداشت از بانک
– گزارش گردش چکهای پرداختی
– گزارش وضعیت دسته چکها
– گزارش ریز اقلام پرداختنی
– گزارش مقایسه پرداختها به تفکیک ماه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سیستم دریافت و پرداخت (خزانهداری)
در نرم افزار حسابداری خبره با استفاده از سیستم دریافت و پرداخت (خزانه داری)، می توان کلیه امور مربوط به دریافت وجه نقد، پرداخت وجه نقد، دریافت از پایانه بانکی، پرداخت از پایانه بانکی، واریز به بانک، برداشت از بانک، دریافت چک، پرداخت چک روز، پرداخت چک مدت دار، دریافت چک انتظامی، پرداخت چک انتظامی، دریافت گروهی، تغییر وضعیت چکهای دریافتی، تغییر وضعیت چکهای پرداختی، تعریف دسته چک، ابطال چک، راس گیری چک و امور مرتبط با صورت مغایرت بانکی را انجام داد.
با استفاده از فرم “دریافت وجه نقد” می توان کلیه واریزهای نقدی به صندوق های مختلف شرکت را ثبت نمود. این واریزها می تواند از مشتری به صندق، تنخواه گردان به صندوق، صندوق به صندوق و یا بانک شرکت به صندوق انجام شده باشد.
با استفاده از فرم “پرداخت وجه نقد” می توان کلیه پرداخت های نقدی از صندوق های مختلف شرکت را ثبت نمود. این پرداخت ها می تواند پرداخت به مشتری، پرداخت به تنخواه گردان، صندوق به صندوق و یا صندوق به بانک شرکت و همینطور پرداخت نقدی حقوق پرسنل انجام شده باشد.
با استفاده از فرم “دریافت از طریق پایانه بانکی” می توان کلیه واریزهایی که از طریق پایانه بانکی (pos) به حساب های بانکی شرکت واریز می شود را ثبت نمود. این واریزها می تواند از طرف مشتری، تنخواه گردان یا دیگر حساب بانکی شرکت انجام شده باشد.
با استفاده از فرم “پرداخت از طریق پایانه بانکی” می توان کلیه پرداخت هایی که از طریق پایانه بانکی (pos) از حساب های بانکی شرکت پرداخت می شود را ثبت نمود. این پرداخت ها می تواند به مشتری، تنخواه گردان یا دیگر حساب بانکی شرکت و همینطور بابت پرداخت حقوق پرسنل انجام شده باشد.
با استفاده از فرم “واریز به بانک” می توان کلیه واریزهای انجام شده به حساب های مختلف بانکی شرکت را ثبت نمود. این واریزها می تواند از طرف مشتری، از طرف تنخواه گردان یا دیگر حساب بانکی شرکت انجام شده باشد.
با استفاده از فرم “برداشت از بانک” می توان کلیه برداشت ها و پرداخت ها از حساب های مختلف بانکی شرکت را ثبت نمود. این برداشت ها یا پرداخت ها می تواند به مشتری، به تنخواه گردان یا به دیگر حساب بانکی شرکت و همینطور بابت پرداخت حقوق پرسنل انجام شده باشد.
با استفاده از فرم “دریافت چک” می توان کلیه چک های دریافتی را ثبت نمود. این چک ها می تواند از مشتری یا تنخواه گردان دریافت شده باشد.
با استفاده از فرم “پرداخت چک روز” می توان کلیه چک های پرداختی روز را ثبت نمود. منظور از چک روز چک هایی هستند که به محض صادر شدن، از حساب بانک مربوطه کسر می شوند. این چک ها می تواند جهت پرداخت به مشتری، پرداخت به تنخواه گردان و یا پرداخت به بانک، صادر شده باشند.
با استفاده از فرم “پرداخت چک مدت دار” می توان کلیه چک های پرداختی مدت دار را ثبت نمود. منظور از چک مدت دار، چک هایی هستند که به سررسید آن ها در روزهای آینده می باشد. این چک ها می تواند جهت پرداخت به مشتری، پرداخت به تنخواه گردان و یا پرداخت به بانک، صادر شده باشند.
با استفاده از فرم “دریافت چک انتظامی” می توان کلیه چک های انتظامی دریافتی را ثبت نمود. این چک ها عموما از مشتری یا پرسنل، بابت حسن انجام کار دریافت می شود.
با استفاده از فرم “پرداخت چک انتظامی” می توان کلیه چک های انتظامی صادره را ثبت نمود. این چک ها عموما به مشتری یا سازمان های دولتی، بابت حسن انجام کار صادر می شود.
با استفاده از فرم “دریافت گروهی” می توان کلیه امور مربوط به دریافت وجه نقد، دریافت چک، دریافت از طریق پایانه بانکی، دریافت چک انتظامی و واریز به بانک را یکجا انجام داد.
با استفاده از فرم ” تغییر وضعیت چکهای دریافتی” می توان کلیه امور مربوط به تغییر وضعیت چک های دریافتی به حالت های مختلف را انجام داد. منظور از تغییر وضعیت، موقعیت چک در شرکت می باشد. به عنوان مثال وقتی چک از مشتری دریافت می شود، وضعیت آن، “نزد صندوق” است. حال زمانیکه چک را به حساب بانک واگذار می کنیم، وضعیت آن تبدیل به “واگذار شده به بانک” می شود. در نرم افزار حسابداری خبره ۲۷ حالت تغییر وضعیت چک تعبیه شده است که البته برخی از این تغییر وضعیت ها، اصلاحی هستند. تغییر وضعیت های اصلاحی به منظور جلوگیری از حذف وضعیت فعلی چک پیش بینی شده است. البته در تمام وضعیت ها، امکان حذف وضعیت جاری چک وجود دارد. با استفاده از این فرم به راحتی می توان وضعیت چک را “از” وضعیت موجود، “به” وضعیت جدید تغییر داد.
با استفاده از فرم ” تغییر وضعیت چکهای پرداختی” می توان کلیه امور مربوط به تغییر وضعیت چک های صادره به حالت های مختلف را انجام داد. منظور از تغییر وضعیت، موقعیت چک می باشد. به عنوان مثال وقتی چک به مشتری داده می شود، وضعیت آن، “چک مدت دار” است. حال زمانیکه مشتری چک را به بانک برده و نقد می نماید، وضعیت آن، “پاس شدن چک” می شود.
با استفاده از فرم “تعریف دسته چک” امکان معرفی دسته چک های شرکت در سیستم وجود دارد. با معرفی دسته چک های شرکت در سیستم امکان اشتباه در ثبت شماره چک ها به صفر می رسد زیرا سیستم اجازه معرفی شماره چک، خارج از دسته چک های تعریف شده در سیستم را نمی دهد.
با استفاده از فرم “ابطال چک” امکان باطل کردن برگه های مختلف چک که به هر دلیل از چرخه مالی شرکت خارج شده اند وجود دارد. با ابطال چک، سیستم دیگر اجازه ثبت آن شماره چک را نمی دهد.
با استفاده از فرم “رأس گیری چک” می توان رأس چند چک را مشخص نمود. در نرم افزار حسابداری خبره امکان رأس گیری چک بصورت دستی و همینطور با استفاده از چک های داخل سیستم وجود دارد. با محاسبه رأس چکها، رأس روز و رأس تاریخ بصورت خودکار محاسبه می شود.